Designtips å huske når du lager visittkort

Visittkort kan være det enkleste markedsføringsverktøyet du eier, men de er utrolig effektive for å spre ordet om deg. Et visittkort kan gjøre mye for merkevaren og relasjonene dine, fra små bedrifter til uavhengige butikker og til og med internasjonale organisasjoner. Det vil være første gang mange mennesker vil lære om deg og hva du har å tilby. En kort oversikt over merkevarens farger, meldinger og – viktigst av alt – deg! Gitt overfloden av billige, spinkle visittkort som er tilgjengelige, er det avgjørende at ditt skiller seg ut fra konkurrentene og etterlater en varig følelse på klienten din eller siste forretningsbekjentskap. I lys av dette, la oss se på 6 punkter du bør huske på når du lager ditt neste sett med visittkort.

Bruk begge sider.

Selv om du kan spare penger ved å skrive ut bare én side av visittkortet, tilsvarer det å ha en brosjyre med en tom side. Et annet område hvor du kan annonsere hvem du er, er dette. Bruk denne plassen til å markedsføre virksomheten din ytterligere; hold det enkelt og ta med logoen eller nettstedet ditt. La alle de avgjørende detaljene være på hovedsiden.

Gjør teksten forståelig og tydelig

Visittkort må være enkle å lese, akkurat som alle andre utskrifter. Dette krever bruk av en skrift som publikum kan lese og, mer avgjørende, en lettlest layout. Bruk denne fonten når du legger til kopien på kortene dine hvis det er en av de som er oppført i retningslinjene for merkevaren din.

Gjør det klart og enkelt å forstå.

Å gjøre visittkortet ditt lett å lese er bare halve kampen; den andre halvparten gjør det enkelt å følge. Ta bare med de mest avgjørende detaljene; ditt navn, telefonnummer, e-postadresse og posisjon i organisasjonen bør være nok. Gjør det enkelt å lese. Du kan også inkludere adressen din og nettsiden din, men husk at det er et begrenset antall ledige rom, slik at du ikke ønsker å overbefolke visittkortet ditt.

Vær oppmerksom på blødningspunktet.

Med mindre bakgrunnen til visittkortet ditt er hvit, må du legge til et utfallsfelt. Et utfallsområde (ca. 3 mm) er nødvendig for å sikre at ingen utskriftskanter eller områder savnes. I tillegg vil en blødning garantere at visittkortet ditt skrives ut slik du ønsker. Mer informasjon om betydningen av et blødningsområde finner du her.

Godt papir gjør en forskjell.

Ikke spar på kvaliteten når det kommer til kortet som skal fungere som visittkortet ditt. Dette er den ideelle muligheten for deg til å etterlate det riktige inntrykket siden det ofte kan være første gang noen kommuniserer med merkevaren din. Visittkortet ditt vil fremstå og føles mer profesjonelt hvis det er tykkere, og det vil også være mindre sannsynlig at det blir skadet når det distribueres. Visittkortene våre varierer i vekt fra 300gsm til 1080gsm for våre luksuriøse visittkort.

Levende farger

Selv om informasjonen på visittkortene dine er avgjørende, kan farge også ha stor innflytelse. Dette betyr ikke at du skal begynne å legge til farger etter hverandre og prioritere design fremfor innhold. Bruk farger som passer for din bransje og målgruppen for tekst og bakgrunnsbilder, og ikke glem å knytte dem sammen med bedriftens farger. Likevel kan det også være effektivt å bruke bare én farge eller en enkelt nyanse, for eksempel svart eller lysegrå. Lær mer om fargens funksjon i trykte materialer her.