card4

Gratulasjonskort Business

Start en gratulasjonskort virksomhet hjemmefra. Lag dine egne gratulasjonskort. Dette kan være den perfekte hjem forretningsmulighet for deg. Å lage og selge hjemmelagde gratulasjonskort er en givende og morsom måte å tjene penger på hjemme.

Gratulasjonskortvirksomheten er en vekstindustri, og med ferien rundt hjørnet er dette en flott tid å hoppe inn og begynne å lage dine egne gratulasjonskort.

Hvilke ferdigheter trenger jeg?

Noen kreative ferdigheter er nødvendig for å designe og lage dine egne gratulasjonskort, men du trenger ikke å være kunstner. Du bør ha gode ideer og noen laging ferdigheter. Å selge kortene dine krever gode mellommenneskelige ferdigheter og entusiasme!

Hva er oppstartskostnadene for en hjemmelaget gratulasjonskort virksomhet?

Svært lite utstyr er nødvendig, bare forskjellige typer papir, penner, blyanter, lim, skjæreverktøy, konvolutter og noen designutsmykninger. Gummi frimerker og dekorative slag er alltid nyttig. Oppstartskostnadene dine er minimale.

Hvordan selger jeg mine hjemmelagde gratulasjonskort?

Først utvikle salgsfremmende materiale som en flyer. Du kan lage ditt eget dokument på datamaskinen ved hjelp av fotografier av håndlagde gratulasjonskort og skrive det ut ved hjelp av en high end fargeskriver. Lokale gavebutikker er et godt utgangspunkt for å selge kortene dine. Besøk butikken med eksempler og salgsfremmende materiale. Craft messer er en annen god salgsmulighet. Bare lei en messe på et lokalt håndverksshow og lag en attraktiv visning av kortene dine. Tilnærm deg lokale bedrifter som sender ut gratulasjonskort til kundene sine. Legg igjen eksempler på arbeids- og kontaktinformasjon. eBay er en annen måte å selge kortene dine og tjene god inntekt. Du kan holde en hjemmefest for å selge gratulasjonskortene dine. Samarbeid med andre hjemmebedrifter som stearinlysmakere eller smykker beslutningstakere. Jungeltelegrafen er et flott markedsføringsverktøy. Diskuter kortene dine med personer du kommer i kontakt med. Vis frisøren din, veterinæren din, vennene dine eksempler på arbeidet ditt. Alle elsker et vakkert gratulasjonskort!

Hvordan gjør jeg mine hjemmelagde gratulasjonskort spesielle?

Det er mange ideer for å gjøre dine egne gratulasjonskort unike. Inkluder et spesielt token som kan fjernes og brukes, for eksempel et bokmerke, kjøleskapmagnet eller nøkkelring. Bruk presset blomster og gratulasjonskortet kan innrammes som et lite bilde av mottakeren. Duftende gratulasjonskort engasjerer mottakerens minne og følelser fullt ut. Sett et par dråper essensiell olje på en bomullsullball og legg den i en forseglet pose med kortet i ca 48 timer for å delikat dufte gratulasjonskortet. Miljøvennlige gratulasjonskort bruker resirkulert papir og naturlige utsmykninger som blader og fjær. Lag vakre konvolutter med utsmykninger og dekorativ saks.

Lag og selg dine egne gratulasjonskort og tjene ekstra penger hjemmefra. Finn ut mer om hvordan du starter en gratulasjonskortvirksomhet på Gratulasjonskort Business