card1

Gylne regler for visittkort

Velg en mal som passer personligheten til din bedrift.

Visittkortet ditt kommuniserer mye om deg og din bedrift…

Som et resultat, velg et design som gjenspeiler bedriftens identitet. Hvis du er en interiørdesigner som spesialiserer seg på moderne innredning og setter pris på rene linjer, bruk en mal som gjenspeiler det. Hvis du er en hundekjører med en utadvendt holdning, vil et fargerikt, mindre formelt kort gjenspeile det hyggelige aspektet ved virksomheten din.

Velg riktig skrifttype.

Hvis du har brukt en bestemt skrifttype på nettstedet ditt eller annet markedsføringsmateriell, kan du inkludere den på visittkortet ditt. Hvis du er en etikettecoach, et vakkert manus eller en skrivemaskin-inspirert skrift hvis du er en forfatter, bør skriften du velger gjenspeile merkevaren din og være lett å lese. Alt innholdet ditt bør være på minst 8 poeng, men viktigere informasjon (som navnet ditt eller firmanavnet ditt) kan skrives ut med en større skrift, med en annen skrifttype eller fet skrift.

Hva er Tristans råd? “En anstendig tommelfingerregel er å bruke en skriftstørrelse større enn 12 pkt for firmanavnet og ingen skriftstørrelser mindre enn 8 pkt for annen tekst.”

Velg en størrelse og form du liker.

Tekststørrelsen og mengden informasjon du kan legge til, påvirkes av størrelsen og retningen på visittkortet ditt…

Den gir også en uttalelse om bedriftens image. Er du en tradisjonell, enkel bedrift eller en vågal nonconformist?

De fleste visittkort er rektangulære og horisontalt lagt ut, omtrent på størrelse med et kredittkort. Fordi dette formatet er velkjent, er det en sikker innsats… Tenk på en firkantet design, avrundede hjørner eller vertikal orientering hvis du vil skille deg ut.

Når det gjelder informasjon,

Kunder skal kunne kontakte deg, finne deg på nettet eller oppdage butikkfronten din ved å bruke informasjonen på visittkortet ditt. Legg til firmanavn, telefonnummer, nettsted, e-postadresse og sosiale medier-håndtak i CV-en din, i tillegg til navn og arbeidstittel. Sørg for at du inkluderer all denne informasjonen på visittkortet ditt slik at kundene kan nå deg på den måten som passer dem best.