card1

Hvordan lage en forlokkende visittkortholder

Å lage et visittkortholder er ikke så vanskelig en oppgave. Hvis du har bestemt deg for hva slags kortholder du ønsker å beholde for visittkortene dine, er det forskjellige måter du kreativt kan lage din egen visittkortholder på.

Markedsføring av bedriften din kan gjøres mest ved hjelp av visittkort. Enkle og fargerike visittkort kan opprettes med et svært lavt budsjett også, og de kan bæres enkelt. Visittkort kan være den mest praktiske måten å annonsere bedriften din på enn på noen annen måte. Potensielle kunder kan nå til deg etter å ha fått opplysningene dine fra visittkortet ditt. Dermed sikrer visittkortholderen levetiden til visittkortene dine, og sikrer at teksturen på visittkortene dine ikke blir ødelagt ved å bære kortene dine direkte i lommen. Visittkortholdere kan opprettes av ulike materialer, og de kan komme i forskjellige design og farger. Hvis du ønsker å gi din visittkortholder et personlig preg, kan du deretter gjøre det hjemme.

gaver elektronikk

Du kan også lage en viktoriansk visittkortholder for å lagre visittkortene dine. I viktoriatiden pleide folk å gi ut visittkort til sine venner og naboer da de pleide å besøke dem. Dette var den sofistikerte trenden i løpet av disse dagene. Du kan lage attraktive og profesjonelle viktorianske kortinnehavere fra en viktoriansk tekopp. Viktorianske håndverksideer kan settes til flere bruksområder når du lager dine egne unike kortholdere ved hjelp av blomstergummi. Du må få en antikk tekopp og tallerken, og deretter lage din egen beholder for å lage kortholderen. La fantasien flyte, og du ville være den stolte eieren av en viktoriansk kortholder.

Du kan også lage en visittkortholder ved hjelp av et vanlig designet stoff etter dine preferanser. Ved hjelp av et stykke papir, en blyant og en linjal, kan du lage en design av ditt valg for kortholderen. Når kortholderen er ferdig, må du sørge for at du har lagt til en knapp eller en utsmykning på den ytre kanten av kortholderen for å legge til den ekstra blussen og designen til kortholderen. Du kan også lage en papirkortholder for oppbevaring av visittkortene dine.

Visittkortholdere i akryl

En annen måte å lage dine unikt stilige visittkortholdere kan følges. Du kan også kjøpe desktop visittkortholdere, som gir ut en avgjørende uttalelse om din profesjonalitet og virksomhet. Du må velge en slik type kortholder i henhold til din forretningsspesifikke stil, i stedet for ditt personlige bilde. For å gi forretningsbildet ditt det forbedrede utseendet, kan du gå inn for en sølv- eller gullkortholder. Dette kan vise seg å være en litt dyr affære. Men du har egentlig ikke råd til å inngå kompromisser på forretningsbildet ditt for pengenes skyld, når disse kortinnehaverne er litt dyre, og ikke så ublu plassert. Hvis du for eksempel jobber i golfbransjen, kan du legge til en morsom kvotient til kortholderen din, ved å få en golf desktop kortholder. Så, avhengig av dine forretningsbehov og bransjen du er, kan du velge din egen stil uttalelse for kortinnehaveren.