card4

Hvordan legge ut en side for scrapbookingprosjektene dine

Designsider

Når du begynner den kunstneriske bestrebelsen med å designe en side for en utklippsbok, setter du sammen en samling visuelle ledetråder som vil fremheve en spesiell estetisk og emosjonell tone. Du lager en collage ved å velge fotografier, farger, teksturer og ord som best vil formidle og minnes en betydelig periode eller hendelse i en annen persons liv. Ønsker du livlighet og spenning, komplett med spisse kanter, stjerner og livlige farger? Eller er du interessert i å skape en atmosfære av nostalgisk lengsel med toner av sepia, som om du reiste gjennom tiden til en mer strålende epoke? Her er ti eksempler på utklippsbokdesign som garantert setter i gang fantasien din og får kreativiteten til å flyte:

Maggie Holmes viser en side fra utklippsboken hennes som ser ut til å være et papirkunstverk som håper å bli et teppe. Hennes mosaikktrekanter av tonet papir er faktisk sydd til utklippsboksiden med en symaskin, og resultatet er at hele sammenstillingen har et sjarmerende hjemmelaget utseende. Illustrasjonen av en diamant som er laget i gull sitter helt øverst på siden. Når du laster ned grafiske klipp, husk at du kan skrive dem ut i hvilken som helst farge du vil. Dette er et nyttig faktum å huske på.

Du vil bli forelsket i disse scrapbookingverktøyene

Papir scrapbooking og digital scrapbooking krever forskjellige verktøy, selvfølgelig, men mange designere bruker en kombinasjon av begge typer medier for å få et bredest spekter av mulige materialer. Du må bruke en bildelagrings- og utskriftstjeneste som Shutterfly eller Forever, med mindre du har en boks med bilder som allerede er skrevet ut og du vil legge dem i utklippsboken din. Hvis dette ikke er tilfelle, må du bruke en av disse tjenestene. Selv om du ikke har negativene, kan disse tjenestene hjelpe deg med å produsere duplikater av gamle trykte fotografier, selv om du bare har utskriftene.

Hvis du starter med digitale bilder, som mange andre, trenger du et bilderedigeringsprogram som Adobe Creative Cloud, som inkluderer Photoshop samt Photoshops enklere søsken, Adobe Elements. Hvis du begynner med digitale bilder, som mange andre mennesker, trenger du et bilderedigeringsprogram. Hvis du ikke har til hensikt å gjøre vesentlige endringer i bildene dine ved bruk av bilderedigeringsprogramvare, kan du enten bruke gratisverktøyene som tilbys av en fototrykkervirksomhet eller bruke et gratis nettverktøy som Pixlr for å gjøre mindre justeringer og beskjære bildene dine . Du vil også kreve syrefritt lim, håndverkskniver og sakser for papirklipping, samt et slags albumomslag. Dette er de ekstra fysiske instrumentene du trenger.

Populære sideoppsett for Scrapbooking

For scrapbooking-oppsett kan du enten velge å laste ned en mal eller ganske enkelt lage en skisse basert på et illustrerende eksempel funnet på nettet. Scrapbook.com gir deg tusenvis av layouteksempler som du kan kopiere, og Pinterest lar deg analysere de grunnleggende komponentene som brukes i hundrevis av profesjonelt utformede layouter. Fra det utsiktspunktet er mulighetene uendelige.

Du kan bringe ideene dine til utklippsbokoppsett til live ved å laste ned fasjonable fonter, grafisk utklipp, teksturert papir og andre materialer, samt rammer og mønstrede digitale papirer som kommer i en rekke mønstre. Det fantastiske med disse digitale kunstverkene er at du ikke bare kan bruke dem på nettet, men du kan også skrive dem ut og bruke dem i ditt faktiske produkt som er laget av papir. Før du skriver dem ut, kan du også justere fargene til dine preferanser ved å gjøre justeringer i bilderedigeringsprogramvaren du bruker.