card6

Lage håndlagde gratulasjonskort – et populært tidsfordriv

Å lage gratulasjonskort er underholdende, uproblematisk og en fantastisk måte å vise frem fantasien din på. Dette er en kommentar som vil gi deg en introduksjon til et utvalg av kort å lage strategier.

Med bare et lite antall essensielle tilbehør og håndverksforsyninger, sammen med noen enkle tips og teknikker, er det mulig å lage unike håndlagde gratulasjonskort for mange forskjellige anledninger som inkluderer bursdag, dåp, morsdag, farsdag, Valentinsdag, Valentinsdag, Ny baby, Get Well, Bon Voyage, Lykke til, listen er uendelig …

Lag alle slags kort med proffe verktøy


Du kan designe et utvalg av enkle eller komplekse gratulasjonskort, og du trenger ikke mye fritid eller penger. Vanligvis kan de mest verdifulle kortene fullføres på under 30 minutter, ved hjelp av bare noen få viktige komponenter. Når du har startet, kan du raskt ta i bruk en rekke metoder for å lage håndlagde gratulasjonskort og mye mer, fra innpakningspapir og attraktive gaveesker til skrapboksider og minnealbum.
Her er 6 beskrivelser av noen av de mest populære teknikkene for å lage håndlagde gratulasjonskort
Kort Toppers: Disse er tidligere laget dekorasjoner, vanligvis med en selv-stikker tilbake. De gir en tiltalende 3D-effekt og er en god mulighet for nybegynnere. Ingen lim er nødvendig, og et enkelt kort trenger bare bestå av en korttopper, festet til et tomt gratulasjonskort.


Dekorative utsmykninger: Disse er effektive for å skape en spesiell finish til håndlagde gratulasjonskort. Utsmykninger er tilgjengelige på mange håndverksbutikker og selges som luksusartikler som komplimenterer designet, de inkluderer klistremerker, treformer, wire, perler, bånd eller maljer, skumformer, pom-poms, edelstener, små kronblader, speilfliser og mange flere.


Preget Designs: Dry preging – denne metoden benytter enten en lyskilde, for eksempel en lys boks, metalliske maler og en preging enhet eller spesialiserte preging komposisjoner for å generere en hevet design og teksturer på kortet, vellum, papir og metallisk folie. For ekstra effekt kan det hevede eksteriøret farges med en filtspiss eller blyant. Varme preging – denne prosedyren bruker preging pulver, pigment eller spesielle klare preging blekk samt en oppvarming enhet for å generere løftet design på kort, papir eller kunst skum. Denne teknikken brukes oftest til å komponere en ekstra dimensjon til gummistemplede bilder.

Krevd håndarbeid hjemme


Glassmaleri: Dette krever bruk av spesielt vann eller løsemiddelbasert glassmaling og glassmalingsdisposisjonser eller peeling klistremerker for å lage kunstverk på glasstype acetat.
Iris Folding: Denne enkle teknikken innebærer brettede ark med farget mønstret papir, som er lagdelt, ifølge en mal, i et virvelmønster på baksiden av en blenderåpning i tomme gratulasjonskort. Begrepet kommer fra brettet papir design som ligner på iris av et kamera.


3D Decoupage:3 Dimensional Decoupage er opptatt av å produsere 3-dimensjonale bilder mens du bruker flere kopier av bare ett bilde. Enkeltelementer er cut-out og fast i nivåer for å “bygge ut” bildet, gjennom skum pads eller lim flekker, bowed-tip saks eller en håndverkskniv og en skjærematte.
Det finnes mange metoder som brukes til å produsere fantastiske håndlagde gratulasjonskort, og dette er bare 6 av dem, kan det være lurt å utføre videre forskning på teknikken som virker mest egnet for gratulasjonskort prosjekter. Det er et veletablert nettsted med tittelen www.cardly.co.uk, som gir deg mange spesielle varianter av håndlagde gratulasjonskort, inkludert en rekke teknikker som er sitert her.