card2

Øk utklippsboken og kortinntektene

Denne artikkelen handler om å selge utklippsbok og kortproduksjon av produkter på eBay og tenke på måter som gir inspirasjon til kreative ideer.

Du trenger ikke engang å forlate hjemmet for å ha et klart og villig marked av ivrige kjøpere for din kreative innsats på eBay.

Jeg liker å gjøre ting med håndlaget morbærpapir. Min siste kreative innsats har vært å bruke et lag med håndlaget morbærpapir på et vanlig kort. Jeg legger til en lacy kant til morbærpapiret og lager en blenderåpning i den før jeg fester kortet.

En økt i uka nok? 

Jeg selger dem i mange 8 og de selger vanligvis raskt på eBay. Jeg kunne aldri ha funnet disse kjøperne for 10 år siden. Vi har begge nytte av det.

Hvis du har et papirprodukt du elsker å skape et flott sted å teste markedet er eBay.

Pass på om målet ditt er å tjene penger som du faktor i hvor lang tid hver brikke tar å gjøre med mindre du kan papercraft som en hobby.

Det kan være en reell utfordring å finne elementer du kan lage som er lønnsomme å selge. Hvis du ønsker å tjene til livets opphold på nettet, prøv å lage en rekke elementer.

Strikkeoppskrifter og garn

Du vil ønske å undersøke markedet ved å ha en god titt på hva som selger for øyeblikket og hva utvalget av priser er for produktene du liker. Ha en veldig god studie av seksjonene der folk selger sine egne håndlagde stykker.

Hvis du liker kort toppers har en god titt på hva som selges og prisene. Du vil ønske å lage et produkt som ikke er for komplisert. Enkel, men stilig er sannsynligvis det du ønsker å sikte på.

Du kan enten arbeide med det du allerede har i materialer, eller du må kanskje fylle opp ressursene dine. Jeg er sikker på at du ikke vil ha noe problem med å komme opp med ideer. Husk-tid er viktig. Det må være kostnadseffektivt og ikke ta opp en stor mengde tid.

Kostnaden for materialene er vanligvis svært liten hvis du bruker opp biter og biter som du allerede har. Folk har overrasket seg selv ved å prøve dette. Det vil bringe ut kunstneren i deg.

Du kan alltid beholde brikkene du lager for utklippsboken og kortproduksjon, eller du kan sette opp en bedrift som selger dem.

Du er ikke begrenset til eBay huske. Det er mange andre steder du kan selge varene dine. Du kan ha et nettsted der du selger dem, og du kan levere butikker hvis du var i stand til å lage store mengder.

Å finne din egen nisje innen papirarbeid er noe du vil gjøre over tid. Bare nyt det du gjør.

Hvis det er en mulighet til å ta klasser i nye papercrafting teknikker som er en fin måte å tilbringe tid. Du vil aldri gå tom for nye ting å lære i papirarbeid. Du vil aldri vite alt.

Hvis det ikke er noen klasser i ditt område, og du har erfaringen hvorfor ikke se om det er nok folk i ditt område til å starte din egen klasse?

Du vil møte mange mennesker med samme interesser og kan dele ideer. Du kan også hjelpe andre mennesker å lære papirarbeid som ikke vet noe om det.

Du kan ha et annet fokus for hvert møte. Du kan ha noen papercraft teknikk kvelder og noen for scrapbooking.

Det viktigste er å nyte det du gjør. For å tjene penger på papirbygging- enten scrapbooking eller kort making- se opp for hva folk ønsker, men kan ikke finne.

Dette kan være unike kort toppers. Disse kan også brukes i scrapbooking. Gi tenkt på hva du ønsker å designe og for inspirasjon kan du se i dagens papirmagasiner.

Det har aldri vært et bedre tidspunkt å dra nytte av kreative papirhåndverk. Det er mange alternativer for å selge produkter og tjenester som ikke eksisterte før nylig. Det vil bare bli bedre.

Du har luksusen av å skape et mesterverk i papir i dag og selge til noen i en annen del av verden i morgen. Du har et valg om å bo lokalt eller selge internasjonalt. Valget er ditt.

Husk, hvis det var lett så alle ville gjøre det, men det er ikke så vanskelig heller. Mulighetene er store og de blir større hver dag.