Tips for utskrift av visittkort

Å bruke visittkort for å markedsføre merkevaren og virksomheten din er en fantastisk idé. De kan brukes på forskjellige måter, inkludert å dele dem ut på nettverksarrangementer, presentere dem som klientgaver og bruke dem til online markedsføring. Det er ingen begrensninger på hvordan du kan bruke dem; de er et fantastisk markedsføringsverktøy som vil støtte merkevarepromosjonen.

For å bruke visittkort må du først lære hvordan du skriver dem ut riktig. Anta at du ikke vet hvordan dette innlegget har som mål å lære deg.

Den beste måten å skrive ut visittkort på

Velg den beste kartongen: Det første trinnet i å skrive ut visittkort er å velge den beste kartongen. For å sikre at det ikke falmer raskt etter utskrift, velg et papir som både passer for din skrivermodell og er av høy kvalitet. Før du kjøper noe, prøv å få noen prøver hvis mulig.

Sørg for at skriveren din er i god stand

Sørg for at skriveren er klar til bruk før du begynner å skrive ut visittkort. Se etter eventuelle problemer, for eksempel fastkjørte patroner eller ødelagte valser. Sørg i tillegg for at blekkpatronen er fylt. Periodisk maskinrengjøring kan også være viktig.

Fyll skriveren med kartong.

Legg visittkortene på brettet etter å ha forsikret deg om at alt annet er i orden. Kontroller at alle kantene er perfekt justert.

Velg riktig skrifttype

Sørg for å velge en skrifttype som passer dine behov når du lager visittkortene dine. Velg for eksempel Times New Roman for noe enkelt, men likevel elegant. Vurder å velge Comic Sans MS hvis du derimot ønsker mer lunefulle stiler.

Tekst Legg til

Når visittkortene dine er utformet, legg til tekst der det er nødvendig. Ditt navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, nettstedsadresse, lenker til sosiale medier osv. kan være inkludert. Ikke glem å holde det kort.

Send og lagre

Lagre arbeidet ditt og send det til skriverne.

Åpne filen som inneholder designmalen på din PC. Velg riktig størrelse før du klikker “Skriv ut”. trykk deretter OK. Nå som visittkortene dine er forberedt
Omfavn dine splitter nye visittkort!

Designe visittkort med programvare

Tallrike nettbaserte verktøy er tilgjengelige for å designe fantastiske visittkort uten å ta tid manuelt. Mens noen programvareprodukter har maler, lar andre deg tilpasse hver komponent. Jeg vil bare liste fem:

Photoshop CS5 av Adobe

Brukere av dette verktøyet kan redigere grafikk og bilder. Ved å bruke de sofistikerte funksjonene kan du beskjære, endre størrelse, rotere, gjøre skarpere, uskarpe, endre farger, endre kontrast, bruke filtre og til og med slette uønskede ting. Adobe tilbyr også gratis kurs og videoer for å hjelpe nybegynnere i læringen.

Gratis Canva

Du kan enkelt og raskt lage flotte bilder ved å bruke denne nettapplikasjonen. Dra og slipp elementer som bilder, former, fonter, mønstre, illustrasjoner, rammer og rammer for å utvikle originale layouter. Tallrike forhåndsdesignede elementer er inkludert i Canvas, inkludert bakgrunner, ikoner, knapper, grafer, diagrammer, tabeller, topptekster og bunntekster.

Gratis GraphicRiver

Høykvalitets grafikkfiler kan enkelt lages fra bunnen av ved hjelp av Graphic River. Det er utrolig brukervennlig, takket være det klare brukergrensesnittet. Brukere kan umiddelbart importere bilder fra Twitter, Facebook, Flickr, Instagram, Google+, Dropbox, Picasa Nettalbum, YouTube og Vimeo. Mer enn 100 forskjellige stiler, teksturer og effekter er tilgjengelige i applikasjonen. Etter det kan du eksportere dem i følgende filtyper: JPEG, PNG, PDF, EPS, SVG, PSD, TIFF, GIF, BMP, ICO, CUR, SWF, WMV, MOV, AVI, MP4, 3GP, FLAC, WAV , AAC, OGG, M4A, MKV, WEBM og MPEG.

Gratis Pixlr Express

Du trenger ikke forkunnskaper eller kunstnerisk trening for å lage fantastisk grafikk ved hjelp av Pixlr Express. Fordi den tilbyr kraftige funksjoner, inkludert bilderetusjering, beskjæring, fargekorrigering, fjerning av røde øyne, legge til spesialeffekter, tegning, skisser, collagebygging og mer, er det en av de mest populære bilderedigeringsappene for Android-enheter. Alt du trenger å gjøre er å bruke kamerarullen eller bildebiblioteket for å laste opp det beste bildet ditt. Deretter velger du effekttypen du vil bruke før du velger «Bruk effekter». Etter det klikker du på “Lagre” for å lagre endringene dine.

Tips for visittkortutskrift

Få informasjonen din i orden

Sørg for at kortet ditt inneholder den nødvendige kontaktinformasjonen på riktig måte. Hvis aktuelt, oppgi firmalogoen din og en kort beskrivelse av deg selv. Ta med din fysiske adresse, postadresse, faksnummer, e-postadresse og telefonnummer. Prøv å legge visittkortene dine i forskjellige konvolutter hvis du lager ekstra kopier. Dette vil gjøre det mer sannsynlig at de når destinasjonen trygt.

Bruk premium papir

Når det skrives ut, skal visittkortet ditt se anstendig ut. Velg en sterk aksje som ikke lett krøller seg. Unngå blanke ark siden de kan smøre ut når de håndteres. Bruk bare papir i normal Letter-størrelse for best resultat.

Skriv ut betydelig

Husk å la det være nok plass rundt teksten. Ikke gjør alt for kompakt og tett sammen i designet ditt. Husk at noen skrivere trenger mer plass enn andre. Noen lar deg til og med endre mengden mellomrom mellom hver tekstlinje.

Enkelt er best.

Å designe et flott visittkort er ikke vanskelig på noen måte. Bare hold alt organisert og formelt. Unngå å overdrive det med antall farger eller mønstre, begrens fargebruken til bare to eller tre hovednyanser og avstå fra å bruke overdrevent utsmykkede typer.

Legg til berøring

Å gi visittkortet ditt litt personlighet øker nivået av profesjonalitet. Vurder å inkludere navn, stilling, kontaktdetaljer (som telefonnummer og e-post), nettstedsadresse, lenker til sosiale medier og annen relevant informasjon.

Korrekturles grundig.

Sjekk alle aspekter av den ferdige kreasjonen en gang til før du sender den. Bekreft skrivefeil, staveproblemer og tegnsettingsproblemer. Vær oppmerksom på mellomrom og store bokstaver.

Vær fantasifull!

Nyt å lage ditt unike visittkort. Prøv med forskjellige fonter, størrelser, former og oppsett til du finner på noe minneverdig og originalt.

Spar penger og tid.

Å lage visittkort krever ikke alltid timer og timer med nettstudier. Bruk de gratis malene som tilbys online som et alternativ. Disse nettstedene har hundrevis av ferdiglagde design som du kan redigere for å passe dine behov.

Velge riktige farger for visuals

Vellykket visuell identitetsskaping avhenger sterkt av farge, og de påvirker hvordan publikum ser på merkevaren din. Velg deretter. Hvis du ikke vil legge til levende høydepunkter, bør du holde deg til nøytrale farger. Hvis ikke, velg pastellfarger i stedet.

Etabler en mal

Ved å lage en mal kan du gjenbruke komponenter fra mange prosjekter uten å starte fra bunnen av. Kopier og lim inn bilder på nye lag for å lage en mal. Etterpå justerer du fargeskjemaet etter behov. Når du er ferdig, lagrer du dokumentet som en PDF-fil, slik at du kan oppdatere det senere.

Tilpass filene dine

Velg “Lagre som” i stedet for “Lagre” når du lagrer prosjektet. Førstevalget lager tilpassede versjoner av dokumentene dine, noe som letter fremtidig redigering.

Konklusjon

Alle som prøver å annonsere for seg selv eller sin virksomhet trenger visittkort. Disse forslagene vil garantere at du produserer premiumprodukter til rimelige priser, enten du nettopp har startet eller er en etablert bedrift.