Utklippsbok design

Kombinasjonen av den ærefulle praksisen med scrapbooking med det moderne mediet digital fotografering har gjort det mulig å scrapbooke på måter som er nesten ufattelig oppfinnsomme. Du kan nå bygge utklippsbøker i enten papir eller digital form og dele dem med andre ved å bruke elektroniske bilder og nettlagring. Det fine med digital scrapbooking er at det ikke bare lar deg laste ned og skrive ut unike design, skrifttyper og til og med bilder, men det lar deg også dele dine kjære minner med så mange mennesker du vil.

Sette utklippsbøkene dine på trykk

Enten du setter sammen utklippsbøkene dine ved et håndverksbord eller på datamaskinen, er det en stor mulighet for at prosjektet ditt vil kreve litt utskrift i en eller annen form. Selv om det er et stort utvalg av kvalitet blant skrivere, bør du kanskje vurdere å kjøpe din egen blekkskriver. Før du foretar et kjøp, er det en god idé å se på anmeldelser av blekkskrivere skrevet av pålitelige anmeldere, spesielt hvis du har tenkt å skrive ut fotografier av høy kvalitet. Du kan motta resultater av profesjonell kvalitet ved å sende inn de digitale bildefilene til bildene dine til enten Shutterfly eller Forever hvis du ikke ønsker å stå for utskriften av dine egne fotografier.

Shutterfly

Shutterfly er klar til å ta kjøpet hvis alt du trenger er utskrifter sendt til deg av bildene du har lastet opp til nettstedet deres. Fotobøkene som selges av selskapet kommer med dusinvis av forskjellige standard layoutmaler i tillegg til et bredt utvalg av tilpassbare alternativer. Du kan til og med ordne sidene i din digitale utklippsbok og deretter la Shutterfly generere den virkelige boken i sin helhet, så vel som så mange kopier du trenger.